NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Ketua Pembangkang: Tunggu kenyataan rasmi PN - Abdul Hadi


KUALA LUMPUR:
Timbalan Presiden Perikatan Nasional (PN), Tan Sri Abdul Hadi Awang memaklumkan gabungan parti itu sudah melantik Ketua Pembangkang di Dewan Rakyat.

Presiden Pas itu bagaimanapun meminta agar semua pihak menunggu kenyataan rasmi daripada PN.

“Itu akan dibuat kenyataan. Kita sudah lantik dan PN akan buat kenyataan dalam masa terdekat,” jawabnya ringkas.

Beliau ditemui selepas selesai memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Sentul, pada Isnin.

Minggu lalu, Pakatan Harapan (PH) membuat laporan polis berhubung komen Abdul Hadi mengenai pengadil bola sepak memberikan “masa tambahan untuk pihak yang kalah".

Dalam pada itu, mengulas dakwaan PN sedang berusaha menjatuhkan kerajaan sedia ada, Abdul Hadi berkata, ia bergantung kepada reaksi rakyat.

"Kita akan lihat perkembangan selanjutnya, apakah tindakan kerajaan ini. Kita tunggu apa reaksi rakyat terhadap kerajaan pada hari ini, kerajaan yang saya tidak tahu nak diberikan nama apa (perpaduan atau sebaliknya)," katanya.........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo