NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kerajaan PH+BN sebulan dah tunjuk kegagalan


Pengurangan kos ERCL bagus tapi keterlaluan.. infact maintainance cost pun telah kena slash habis oleh PH sewaktu mereka memerintah dlm 22bln dulu... Ini menyebabkan apa apa maintainance yang telah di jadualkan terpaksa dibatalkan.. mengakibatkan lrt telah shut down @ tergendala baru baru ini iaitu seblum pru15 hari itu.. byk devices dan system yg dah rosak dan tak boleh nak operate..

Saya tahu kerana terlibat secara langsung dgn perkara ini..
Masalahnya apabila ada pertukaran kerajaan, maka masing masing nak tunjuk hero.. masing masing nak tunjuk dia yg lebih pandai.. macam standard mana mana finance team.. nak numbers sahaja.. mereka tidak mahu tahu perkara lain.. yg mereka nak tunjuk kpd org lain adalah.. reduce the numbers... hampir semua perkara depa slash... apabila berlaku sesuatu, maka semua org disalahkan..

Macam 2 hari lepas..

Fahmi duk sebut sebut "UNITY" prepaid la apa la.. nak jugak ada word "UNITY".. nak tunjuk jugak dia adalah HERO.. tapi esok esok kalau ada masalah.. dia akan kata kerajaan lama... Mana yg success, dia kata dia punya contribution.. mana yg lingkup dia kata org lama punya hal.. ha..ha..

Fahmi tuh apa yg dia tahu.. bukan penah kerja pun.. CV bukan ada story line pun.. celik mata dah jadi politician.. pastu tetiba nak jadi pandai semua benda..


Macam mat sabu.. dari grad sampai skrg (grad ker dia.. setahu aku tak sempat ..ha..ha..) mana pernah kerja.. tetiba jadi Menteri.. tak pernah pun control satu team.. tetiba ada kuasa kontrol satu malaysia.. cara bekerja, cara melayan kaki bodek, cara deal dgn org lain dan sebagainya.. takde pengalaman pun.. yg dia pandai hanya mengutuk org sahaja siang dan malam..

Itu yang buat class menumbuk sambal kat atas kapal perang dulu tuh.. pastu kecoh gie viral satu dunia.. tau la itu kepandaian dia.. tapi biar la bertempat kalau nak menunjuk pun...

NIZAM MOHD


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo