NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Isu PrEP : Haruskah semua penyokong PH terus diperbodohkan?

Sikap bodoh tidak bertanggungjawab dan tidak update mungkin menjadi ciri-ciri asas penyokong Pakatan Harapan. Sebagai contohnya posting dibawah yang menuduh kes HIV dan AIDS yang paling tinggi daripada negeri Kelantan, tanpa menyedari statistik daripada pihak Kementerian Kesihatan adalah sebaliknya  adalah sebaliknya. 

Mengikut statistik yang dikeluarkan oleh MOH, pada 2021, Selangor merupakan negeri tertinggi kes HIV, diikuti Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Pulau Pinang. Ironinya, ketiga-tiganya dikuasai oleh Pakatan Harapan (PH)

Lebih malang lagi, posting sampah ini turut dikongsi oleh YB Dr Siti Mariah, yang merupakan EXCO Kesihatan Awam, Perpaduan dan Pembangunan Wanita & Keluarga.

Komen: .Bukan hanya penyokong, pendokong pun turut bengap.......


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo