NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Dengar cerita PH Rasuah calon BN, UMNO ugut MIC untuk tarik diri di Padang SeraiMengikut maklumat yang tersebar RASUAH TERBUKA telah berlaku dalam PRU di Padang Serai. Calon BN Parlimen Padang Serai C Sivaraj telah diberi rasuah untuk diberikan peranan yang sesuai dalam kerajaan pimpinan Perdana Menteri Anwar Ibrahim.

Ketua Setiausaha PH Saifuddin Nasution Ismail berkata Sivaraj sebelum ini bersetuju memberi laluan dan menyokong calon PH untuk memenangi PRU15 di kawasan itu, 7 Dis ini. Sivaraj akan ditawarkan satu jawatan dalam kerajaan Anwar kata Saifuddin.

Dulu Sivaraj membantah keras untuk menarik diri atas dua faktor. Tapi kini dah dapat habuan dua faktor itu dah lebur

Pertama dia telah bekerja untuk Padang Serai sudah 3 tahun. Kedua MIC tidak diberikan peranan dalam kerajaan Anwar Ibrahim dimana MIC perlu kerusi bagi menjamin masa depan MIC.

"Penarikan diri Sivarraajh (daripada bertanding dalam PRU15 Padang Serai) dibuat mingikut sumber yang boleh dipercayai adalah ugutan daripada UMNO.

Menurut sumber tentang rasuah dan ugutan ini berlaku dalam perbincangan PH dengan Presiden MIC TSA Vigneswaran dan Pengerusi BN Ahmad Zahid Hamidi.

Menurut sumber, Sivaraj akan ditawar jawatan snator bertaraf Timbalan Menteri bagi mewakili kaum ini.

Kami harap pihak SPRM menyiasat perkara ini.

Mengikut sumber lagi Pengerusi BN Kedah Jamil Khir Baharom akan membuat pengumuman bahawa calon BN memberi laluan kepada calon PH untuk PRU15 Padang Serai 7 Dis ini.

Komen drp pengundi Padang Serai - When you are rewarded later, please portray yourself as a decent politician. Get good people around you. Go down to the ground to find and solve rakyat's problems. Do not be like the MP from your party where he is always surrounded by gangsters.........
Komen: Rasuah?? Sekarang ini Kerajaan Anwar adalah kerajaan Kleptorasi apa nak hairan


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo