NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Batal niat potong 50%, Gaji menteri hanya dipotong 20%

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim (tiga dari kiri) pada sidang media di Pejabat Perdana Menteri hari ini - Foto Astro AWANI/Shahir Omar


PUTRAJAYA: Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mengesahkan jemaah menteri Kabinet Kerajaan Perpaduan bersetuju untuk memotong gaji sebanyak 20 peratus setiap bulan.
Perkara itu dimaklumkan Anwar dalam sidang media di sini, selepas beliau mempengerusikan Mesyuarat Khas Kabinet pertama.
Selain itu, turut disentuh oleh beliau adalah keterbukaan untuk mengkritik Perdana Menteri dan kerajaan kerana menurutnya, perkara itu diizinkan mengikut sistem demokrasi.

Sumber | Astro Awani 


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo