NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Arjunaidi bersara, Sasikala pangku Ketua Polis Selangor

SHAH ALAM: Timbalan Ketua Polis Selangor, Datuk S. Sasikala Devi dilantik pemangku Ketua Polis Selangor berkuat kuasa hari ini menggantikan Datuk Arjunaidi Mohamed yang bersara wajib mulai 2 Januari depan.

Majlis serah terima tugas diadakan di Ibu pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor dan disaksikan Pengarah Jabatan Keselamatan Dalam Negeri dan Ketenteraman Awam (KDNKA) Bukit Aman, Datuk Seri Hazani Ghazali.

Pada majlis tersebut, Arjunaidi dalam ucapanya menzahirkan penghargaan kepada pucuk pimpinan Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang memberikan peluang menjawat pelbagai jawatan termasuk Ketua Polis Selangor. 

“Saya berharap semua pegawai dan anggota polis berkhidmat penuh ikhlas dan dedikasi agar matlamat digariskan pucuk pimpinan PDRM dapat dicapai. 

“Kita juga perlu lebih matang dalam cara bekerja, berfikir dan menyelia. Saya mengucapkan terima kasih kepada Timbalan Ketua Polis Selangor, Ketua Jabatan, Ketua Polis Daerah dan semua kontinjen Selangor yang memberikan sokongan padu kepada saya dan isteri,” katanya.

Arjunaidi sebelum bersara menyumbang selama 35 tahun dalam PDRM serta pernah bertugas di tujuh Kontinjen Polis iaitu Kedah, Perlis, Kelantan, Kuala Lumpur, Perak, Bukit Aman dan Selangor. – UTUSAN


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo