NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar PM "Koyak" tuntut Muhyiddin minta maaf


Perdana Menteri Anwar Ibrahim memberi tempoh tiga hari kepada Pengerusi PN Muhyiddin Yassin untuk membuat permohonan maaf tanpa syarat berhubung dakwannya bahawa Anwar menerima bayaran RM15 juta sebagai penasihat ekonomi Selangor.

Anwar turut memberi tempoh tiga hari kepada Muhyiddin untuk menarik balik video TikTok berkenaan dakwaan itu, serta membuat aku janji bertulis untuk tidak lagi mengulanginya.

Habis yang dia tuduh Abdul Hadi berserban berjubah cakap menipu tak minta maaf pun. Orang yang profesional macam Abdul Hadi Awang, contoh Mahathir mana ada jadikan perkara macam ini isu besar... biasalah dalam politik.

Dia kata kepada orang tak apa, tudunh, bayang dll
Tapi bila orang kata kepada dia terus REPORT POLIS, SAMAN...
Ini mesti semasa budak-budak dulu Anwar menangis balik report kepada Ayah orang kata dia cium pipi kawan lelaki,,,

Marah boleh tapi JANGAN KOYAK
ANWAR KOYAK
........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo