NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar Peliwat, Anwar Agen Amerika? Lokman Adam mengaku ada bukti


Pendedahan berani mati Dato Lokman Adam semasa kempen PRU15 lepas tidaklah boleh dipandang ringan. Anwar sah meliwat, Anwar egen Amerika yang dituduh dengan pelbagai bukti. 

Kita ingin lihat bagaimana PH mengambil tindakan ke atas pendedahan ini. Sama ada ingin menyaman Dato Lokman atau ingin menafikan segala tuduhan ke atas Anwar.

Mohon Fahmi Fadzil suruh polis siasat dakwaan ini, atau boleh minta DSAI saman Dato Lokman.  Ramai anak muda yang masih belum tahu apa yang dihadapi DSAI.  Ada berani ?

@datolokmanadam #fyp #fypシ ♬ original sound - Dato’ Lokman Noor bin Adam

Sehingga kini, walaupun Dao Lokman telah bersama-sama menyokong PH, namum video ini masih lagi boleh diakses di akaunTiktok beliau
........
Komen: ..Terkini Dato Lokman telah menjilat balik ludah yang dibuat sebelum PRU15 lepas......


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo