NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar akan bebaskan Najib, gugurkan kes Zahid - Mahathir


Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Anwar Ibrahim akan membantu menggugurkan kes mahkamah yang dihadapi oleh Presiden Umno Ahmad Zahid Hamidi dan membebaskan Najib Razak dari penjara seperti dijanjikan sekiranya disokong menjadi perdana menteri, kata Dr Mahathir Mohamad.

“Anwar akan jadi PM? Sebab PM akan mohon kepada Yang di-Pertuan Agong supaya diampunkan Najib yang sedang meringkuk dalam penjara dan gugurkan segala kes yang masih ada terhadapnya,” katanya.

“Selain itu, Anwar akan berusaha menggugurkan tuduhan terhadap Zahid dan beberapa pemimpin Barisan Nasional (BN) lain.”

Mengikut sumber lain, satu cara iaitu tidak mengugurkan kes Zahid dan beberapa pemimpin UMNO lain tetapi dengan melemahkan pendakwaan membuatkan hakim menolak kes berkenaan.


........
Komen: PH pengkhianat negara


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo