NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Mana pergi Rafizi Ramle? Adakah Rafizi halal budaya rasuah?Sebelum ada kuasa - Perkara pertama yang dia akan buat turunkan kos sara hidup rakyat dan tiada sebab harga minyak tidak boleh diturunkan...Tapi perkara yang dia buat selepas ada kuasa... Hari Pertama - Tak pakai kasut dan hanya pakai capal..Hari Kedua - Tak Pakai Mercedes...Hari Ketiga - Tak tukar karpet dan renovate pejabat..Hari Keempat - Tak mengaku agen Israel...Tak nampak lagi apa dia buat untuk turunkan kos sara hidup rakyat dan harga minyak...dari hari pertama sampai hari ini semuanya hal peribadi dia sahaja untuk dilihat hebat dimata rakyat...Ini fakta bukan auta

Zahid dengan Anwar ingat mereka bijak, tapi Raja-raja lagi pintar. They can see what Zahid dan Anwar is up to.

Kalau Majlis Raja-Raja dah buat cadangan, Anwar tak boleh tolak. Ada ubi, ada batas.
Ada budi, kena balas.

Raja-raja dah setuju lantik dia jadi Perdana Menteri. Raja-raja mahu melindungi kepentingan rakyat yang ditipu pula. Raja-raja malu tengok Zahid begitu megah mengaku dia MENIPU pengundinya.

 Cara nak halang Zahid cuma satu -  bebaskan Badan Kehakiman daripada kekuasan Perdana Menteri!
 Dengan ini, peluang Zahid to walk out free dan jadi Timbalan Perdana Menteri sudah disekat. Hahahaha.

Terima kasih TUANKU...🙏

  


........
Komen: Rafizi pun kencing sekali
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo