NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Shahril Hamdan letak jawatan dalam UMNO, gesa Zahid Hamidi turut berundur


Ketua Penerangan Umno, Shahril Hamdan antara pemimpin terbaru dalam parti itu yang menyertai desakan agar presidennya, yang juga pengerusi BN, Ahmad Zahid Hamidi meletakkan jawatan susulan kekalahan teruk gabungan itu pada pilihan raya umum semalam.

"Saya sependapat dengan YAB Menteri Besar Johor. Iaitu, tanpa mengurangkan hormat kepada beliau (Zahid) sebagai individu, saya berpandangan bahawa pemimpin nombor satu presiden Umno dan Pengerusi BN perlu memaparkan contoh dengan memimpin proses mengambil tanggungjawab kekalahan ini - berundur secara terhormat.

"Biar kepimpinan dan individu lain memimpin perbincangan membuat keputusan besar seterusnya untuk parti ini,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo