NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Hebat UMNO sekarang ni... puji DAP, Loke, Guan Eng kerana mohon maaf kepada GPS


PETALING JAYA:
Seorang pemimpin Pemuda Umno memuji Loke Siew Fook dan Lim Guan Eng dari DAP yang memohon maaf kepada Gabungan Parti Sarawak (GPS) dan rakyat Sarawak atas kenyataan mereka sebelum ini yang mungkin menyinggung perasaan.

Wan Agyl Wan Hassan berkata ini adalah masanya untuk rakyat Malaysia mengenepikan perbezaan mereka dan menumpukan kepentingan negara.

“Kita perlu lebih matang dalam politik dan ini (permohonan maaf) adalah contoh perkara ini, dan peluang untuk kita maju sebagai sebuah negara,” katanya kepada FMT.

“Saya berharap semangat permohonan maaf itu akan dicerminkan dalam tindakan pemimpin dan penyokong parti lain. Begitu juga dengan kami dan pemimpin serta ahli politik parti lain,” kata ketua penerangan Pemuda Umno Wilayah Persekutuan itu.

Wan Agyl berkata rakyat Malaysia harus beralih daripada “politik lama dan memecahbelahkan”.

“Kita perlu bersikap matang, mengaku apabila kita salah dan maju ke hadapan.”Komen: .UMNO sekarang dah setuju abu Ching Peng bawa balik Malaysia 
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo