NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar senyum dalam sedih - 'Pergi tengok wayang'


KAJANG:
'Tengok wayang', itu reaksi spontan Pengerusi Pakatan Harapan (PH), Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika ditanya berkenaan destinasi yang ditujunya ketika keluar dari kediaman beliau di Bandar Sungai Long pada Rabu.

Ahli Parlimen Tambun itu dilihat keluar dari rumahnya sekitar jam 11.22 pagi dan sempat menyapa petugas-petugas media yang berkampung di hadapan kediamannya sejak jam 9 pagi.

Sebelum itu, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan yang juga Pengerusi Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) sempat menyapa petugas media sebelum beredar dari kediaman mereka di sini, sekitar jam 11.15 pagi.

"Saya hendak ke hospital sebab ada seorang ahli Angkatan Muda Keadilan (AMK) semasa berkempen dia telah terlanggar motosikal dan cedera sikit.

"Tangan dia dibedah dan sedang dirawat, jadi saya nak pergi melawat tengok keadaan dia, dah seminggu dia dirawat di hospital," jelas beliau.

Dalam pada itu, ditanya berkenaan sebarang perkembangan berkaitan pemilihan Perdana Menteri, Ahli Parlimen Bandar Tun Razak itu secara ringkas mengibaratkan ia umpama permainan menunggu.

"It's a waiting game," katanya ringkas. - Sinar HarianKomen: ..Nak checkmate orang dia kena 'checkmate'......
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo