NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Cikgu Fadli digugurkan pertuduhan, bebas tindakan tatatertib


Tular dalam media sosial mengenai surat daripada Kementerian Pendidikan yang mengesahkan guru Sekolah Kebangsaan (1) Gombak, Mohd. Fadli Salleh digugurkan kesemua pertuduhan dan dibebaskan daripada tindakan tatatertib.
Advertisement

Surat yang mengandungi dua muka surat itu menyatakan ketiga-tiga pertuduhan terhadap Cikgu Fadli digugurkan setelah Lembaga Tatatertib Perkhidmatan Pendidikan membuat pertimbangan dengan teliti menerusi mesyuarat yang diadakan semalam.

Surat yang ditandatangani Pengerusi Lembaga Tatatertib Perkhidmatan Pendidikan, Datuk Yusran Shah Mohd. Yusof bagaimanapun tidak dipastikan kesahihannya, namun, tular dan dipetik dalam portal-portal berita tempatan.............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo