NOTIS:

Belum ada lagi....

Sabah, Sri Pahang paling 'mengancam'

0

Sabah FC menunjukkan prestasi lebih baik musim ini berbanding musim lalu selepas 16 perlawanan.

KUALA LUMPUR: Saingan Liga Super sudah melepasi pusingan pertama dan 'peloton' mula dibentuk membabitkan kelompok atasan, pertengahan dan bawahan liga.

Tidak termasuk keputusan perlawanan semalam antara Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Melaka United, empat kedudukan teratas dikuasai JDT, Sabah FC, Negeri Sembilan FC (NSFC) dan Terengganu FC (TFC).

Kelompok pertengahan pula menampilkan Sri Pahang FC (SPFC), KL City FC, Kedah Darul Aman (KDA) FC dan Melaka United (MU).

Zon bawahan dihuni Selangor FC (SFC), PJ City FC, Sarawak United dan Penang FC (PFC) namun tiada penyingkiran bagi musim ini sekali gus menyaksikan dua pasukan tercorot akan terselamat.


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo