NOTIS:

Belum ada lagi....

Kelantan FC dijangka untung lagi

0

Kehadiran penonton yang tinggi ke Stadium Sultan Muhammad IV dipercayai menjadi penyumbang kepada keuntungan yang dicatat Kelantan FC.

KUALA LUMPUR: Pemilik Kelantan FC, Norizam Tukiman menjangkakan kelab itu akan menjana keuntungan buat kali kedua berturut-turut selepas mencatat keuntungan pertama bulan lalu.

Beliau yang lebih dikenali sebagai Zamsaham menjelaskan di Facebook miliknya bahawa keuntungan kedua itu dijangka diperoleh bulan ini selepas ditolak kos perbelanjaan The Red Warriors (TRW).

Malah, menerusi ruangan komen, beliau menegaskan bahawa bola sepak Malaysia yang memasuki era penswastaan memerlukan lebih ramai pelabur dan bukan mengharapkan sokongan daripada kerajaan negeri. 

"Kalau rugi, saya kata rugi. Kalau untung saya kata untung. Industri bola kena ada untung dan menang-menang supaya masa depan cerah.


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo