NOTIS:

Belum ada lagi....

Ismail Sabri merafak sembah sempena Hari Keputeraan Agong

0

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob. - Foto fail BERNAMA

KUALA LUMPUR: Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob merafak sembah ucapan "Dirgahayu Tuanku" kepada Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah. 

Beliau juga berkata, seluruh Keluarga Malaysia dengan penuh hormat dan takzimnya merafak sembah dan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada Al-Sultan Abdullah sempena Sambutan Ulang Tahun Hari Keputeraan Rasmi Seri Paduka, esok.

"Patik sekalian juga mendoakan semoga Allah SWT terus menganugerahkan Tuanku agar sentiasa dilimpahi hidayah-Nya, juga beroleh 'Afiah' dan penuh kedaulatan," menurut catatan beliau di laman Facebook.

Perdana Menteri turut melahirkan harapan semoga Malaysia terus maju di bawah naungan Seri Paduka.

Ismail Sabri turut menyifatkan Al-Sultan Abdullah sebagai Raja berjiwa rakyat, memayungi Keluarga Malaysia. – BERNAMA

............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo