NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Chegubard dedah punca Isham Jalil dipecat


Beberapa minggu berlalu ini Isham Jalil teruk menyerang Tan Sri Annuar Musa berkenaan berkaitan dengan MOU “kestabilan politik negara” Kerajaan – Pembangkang. Ternyata dalam siri itu menyerlahkan kebebalan dia kerana gagal membaca dan memahami perjanjian mudah dan bersifat “straight forward” … sehingga minggu lepas porpular perkataan “meroyan harvard” merujuk kepada kesombongan dia sebagai lulusan harvard.

Namun lebih yakin dia menyerang TSAM ada kaitan dengan permintaan dia untuk namanya dibawa TSAM ketika menjadi menteri Wilayah untuk dapat gelaran Datuk tidak dilayan dan dia bukanlah bodoh untuk menjadi pentaksub penjilat tetapi cuma setuju tulisan Borhan Abu Samah mengenai lulusan Harvard yang berlakon menjadi pentaksub menebar harapan dan pesona bagi naik dan porpular untuk dipuja dikalangan kelompok yang penuh pentaksub.

Namun di sana bukan semua level pentaksub bebal. Ramai bijak politik disana melihat tindakan dia merugikan Bn dan Umno itu sendiri. Akhirnya dia dipecat sebagai Ketua Penerangan Bn Selangor kerana siri tindakan dia merugikan Bn itu sendiri sebenarnya. Lebih lagi di Selangor Bn sangat perlukan Pas untuk menghadapi Praya tetapi dengan budak meroyan harvard jadi Ketua Penerangan yang menyerang Pas dan Mn tanpa henti untuk raih populariti pasti merosakkan.

Dia kena “kick” dari whats app group kejiranan siap nak saman … agak agaknya ni dia saman tak Bn Selangor ............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo