NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Uztaz Kazim mohon bantuan pengubat sihir peluru katak

Datuk Mohd Kazim Elias atau Ustaz Kazim menafikan dia melakukan gimik atau strategi pemasaran untuk filem lakonannya, Zim Zim Ala Kazim apabila memuat naik gambar muka dan tangannya yang mengalami masalah kulit di media sosial yang didakwa akibat perbuatan sihir.

KUALA LUMPUR: Pendakwah dan penceramah bebas, Datuk Mohd Kazim Elias atau Ustaz Kazim menafikan dia melakukan gimik atau strategi pemasaran untuk filem lakonannya, Zim Zim Ala Kazim apabila memuat naik gambar muka dan tangannya yang mengalami masalah kulit di media sosial yang didakwa akibat perbuatan sihir.


Kazim ketika dihubungi berkata, dia tidak perlukan gimik sebegitu untuk memasarkan diri atau mempromosikan filem.

"Itu adalah keadaan diri saya ketika ini dan saya memohon mereka yang mempunyai ilmu mengubati sihir peluru katak untuk bergabung tenaga membantu," katanya kepada Harian Metro.

Menurut Kazim, dia memilih untuk tidak lagi berselindung mengenai penyakit misteri yang dialami sejak lapan bulan lalu itu. ............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo