NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Terengganu umum 5 Mei cuti peristiwa Artikel PenuhKUALA TERENGGANU
– Kerajaan negeri Terengganu mengisytiharkan tarikh 5 Mei (Khamis) sebagai kelepasan am atau hari cuti peristiwa negeri ini.

Berita gembira tersebut diumumkan Menteri Besar, Datuk Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar ketika merasmikan Majlis Sambutan Hari Wanita Peringkat Negeri Terengganu di Wisma Darul Iman, di sini pada Rabu.

“Saya ingin umumkan bahawa kita telah bersetuju untuk mengisytiharkan cuti peristiwa di Terengganu pada hari Khamis, 5 Mei sekiranya Hari Raya Aidilfitri jatuh pada hari Selasa, 3 Mei,” katanya.

Hari Raya Aidilfitri dijangka disambut Selasa, 3 Mei, manakala Jumaat dan Sabtu merupakan cuti hujung minggu di Terengganu.

............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo