NOTIS:

Belum ada lagi....

Keadaan kesihatan Tun M tunjuk peningkatan

0

KUALA LUMPUR: Keadaan kesihatan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad menunjukkan peningkatan hari ini.

Dalam satu kenyataan, anaknya Datin Paduka Marina Mahathir, berkata selera makan bapanya bertambah baik dan sempat berseloroh dengan ahli keluarga yang berada di sisi beliau di Institut Jantung Negara (IJN).

Beliau berkata, Dr Mahathir juga diberitahu mengenai ucapan selamat yang disampaikan ramai pihak termasuk pemimpin negara asing dan orang ramai.

"Dr Mahathir berserta keluarga, berasa terharu dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan supaya beliau segera pulih.

"Beliau juga memohon orang ramai tidak terlalu bimbang mengenai keadaan kesihatannya," katanya.


Marina berkata, Dr Mahathir akan terus mendapat rawatan di IJN di bawah pengawasan pakar tempatan.

Setakat ini, pihak IJN masih tidak membenarkan pelawat selain daripada keluarga terdekat.

Ahli Parlimen Langkawi itu sebelum ini dibenarkan keluar dari IJN pada 13 Januari selepas dimasukkan ke pusat perubatan itu pada 7 Januari bagi menjalani prosedur perubatan elektif yang dikendalikan sepasukan doktor daripada institut itu dan Pusat Perubatan Universiti Malaya.

Sumber | BH Online


............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo