NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

TikTok pintas Google, laman paling banyak dilawati 2021


Selama bertahun lamanya, Google.com ialah laman yang paling banyak dilawati di dunia. Pelbagai jawapan untuk persoalan penting boleh ditemukan menggunakan enjin carian terbesar dunia ini. Tetapi menurut laporan terkini oleh CloudFlare, Google hanya perlu berpuas hati di tangga kedua sebagai laman yang banyak dilawati pada penghujung 2021.

TikTok kini mengambil alih tangga teratas dari Google dengan ingin diikuti pula oleh Facebook, Microsoft dan Apple. Dalam senarai 10 laman paling popular, ia didominasi oleh laman media sosial dan penstriman video. Selain laman paling popular dunia, Cloudflare turut menerbutkan laman media sosial paling popular lewat 2021 dan laman penstriman video paling popular lewat 2021.

1 TikTok.com
2 Google.com
3 Facebook.com
4 Microsoft.com
5 Apple.com
6 Amazon.com
7 Netflix.com
8 YouTube.com
9 Twitter.com
10 WhatsApp.com

1 TikTok.com
2 Facebook.com
3 YouTube.com
4 Twitter.com
5 Instagram.com
6 Snapchat.com
7 Reddit.com
8 Pinterest.com
9 LinkedIn.com
10 Quora.com

1 Netflix.com
2 YouTube.com
3 Roku.com
4 HBOMax.com
5 Hulu.com
6 Peacocktv.com
7 Disneyplus.com
8 ParamountPlus.com
9 Sling.com
10 Iq.com


-- AMANZ

............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo