NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Saluran Animax tidak lagi ditawarkan kepada planggan Astro GO bermula 1 Januari 2022


Satu lagi saluran akan tidak lagi ditawarkan. Kali ini giliran saluran Animax (719) akan menghentikan operasi bermula 1 Januari 2022. Walaupun saluran tidak lagi ditawarkan kepada pelanggan, beberapa kandungan animasi Animax masih boleh distrim menggunakan ciri On Demand dan aplikasi Astro Go.

Pelanggan mula melihat notifikasi penamatan operasi diberikan oleh Animax di atas skrin sejak beberapa hari yang lalu. Menurut ciapan dari akaun rasmi Astro, syarikat sentiasa mengkaji program yang ditayangkan bagi memberikan pilihan terbaik kepada pelanggan.

Animax ialah saluran anime 24 jam terbesar di dunia yang sudah beroperasi sejak 1998. Ia mula ditawarkan kepada pelanggan di rantau Asia Tenggar sejak 2004.

-- AMANZ
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo