NOTIS:

Belum ada lagi....

PRN Sarawak: SPR giat susun bahan pilihan raya dan kit SOP

0


KUCHING: Pasukan logistik dan operasi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Sarawak sedang giat melakukan persiapan bagi melancarkan urusan pemilihan mandat baharu kepimpinan negeri itu dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sarawak tidak lama lagi.

Tinjauan Astro AWANI di pusat penyimpanan utama SPR di sini, mendapati urusan penyusunan bahan-bahan pilihan raya giat dilakukan dengan dibahagikan mengikut setiap Dewan Undangan Negeri (DUN) daripada zon 1, zon 2, dan zon 3.

Ia termasuk peralatan mengundi, kain rentang, garis panduan pilihan raya, termasuk notis pematuhan (SOP) COVID-19.............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo