NOTIS:

Belum ada lagi....

Ronaldo kembali ke Old Trafford, dibayar £480 ribu seminggu

0
Manchester United mengesahkan Cristiano Ronaldo akan kembali ke Old Trafford. - AFP

MANCHESTER, United Kingdom: Manchester United mengumumkan sebentar tadi bahawa mereka sudah mencapai persetujuan bagi menandatangani semula Cristiano Ronaldo dari Juventus, 12 tahun selepas dia meninggalkan Old Trafford untuk ke Real Madrid.

"Manchester United gembira mengesahkan bahawa kelab sudah mencapai persetujuan dengan Juventus bagi perpindahan Cristiano Ronaldo, tertakluk kepada terma peribadi, visa dan laporan perubatan," kata United dalam satu kenyataan. 

Menurut sumber, Manchester United sanggup berbelanja besar bagi mendapatkan khidmat Ronaldo. Khidmat Ronaldo dikatakan dibayar sebanyak £480 ribu seminggu atau bersamaan £23 juta setahun

............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo