NOTIS:

Belum ada lagi....

Pupuk semangat perpaduan negara

0


Parti Islam Se-Malaysia (PAS) menyambut baik ucapan dan gesaan yang diberikan oleh YAB Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakub dalam sidang Ucapan Perdana Menteri Ke-9.

Harapan dan kesungguhan YAB Perdana Menteri agar seluruh kepimpinan politik dapat menumpukan perhatian bagi mewujudkan ketenangan dan keharmonian agar kerajaan memberi fokus utama kepada menangani pandemik COVID-19 dan ekonomi rakyat serta negara.

PAS menyambut baik pendekatan ‘Keluarga Malaysia’ sebagaimana disebutkan oleh YAB Perdana Menteri. Ia pendekatan yang bertujuan menyatukan semua pihak dalam menghadapi wabak dan krisis ekonomi negara.

PAS juga menyambut baik ruang tawaran Kerajaan Perikatan Nasional (PN) kepada kepimpinan pembangkang bagi menganggotai Majlis Pemulihan Negara dan Jawatankuasa Khas Menangani COVID-19.

Pada ketika ini kita berada di bulan kemerdekaan negara. Kemerdekaan daripada menentang penjajahan seterusnya membangunkan negara. Marilah bersama-sama bekerja sebagai satu pasukan demi negara tercinta.

YB Dato’ Sri Ustaz Tuan Ibrahim Tuan Man
Timbalan Presiden PAS
14 Muharram 1443| 22 Ogos 2021


............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo