NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Lebih ramai Menteri UMNO akan letak jawatan - Ahmad Maslan


KUALA LUMPUR - Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan memberi gambaran peletakan jawatan menteri melibatkan pemimpin UMNO akan terus berlaku dalam tempoh 48 jam.

Beliau berkata, ia telah dimulakan oleh bekas Menteri Tenaga Dan Sumber Asli, Datuk Seri Dr Shamsul Anuar Nasarah yang mengumumkan peletakan jawatan sebagai jemaah menteri Perikatan Nasional (PN) pada Selasa.

Perkembangan tersebut katanya adalah susulan keputusan Mesyuarat Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO yang memutuskan untuk menarik balik sokongan terhadap kerajaan PN dan juga Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

"(Peletakan jawatan) menteri UMNO ini telah dimulakan oleh Shamsul Anuar, kita menunggu apakah yang akan berlaku pada hari-hari berikutnya

"Setakat ini kita menunggu dalam sejam dua, (atau) sehari ke dua hari lagi," katanya kepada Sinar Harian ketika ditemui di bangunan WTCKL pada Selasa.

Sumber : sinarharian............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo