NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Google Photo menambah menu koleksi kenanganSalah satu penambahan  untuk Google Photo  dalam beberapa tahun kebelakangan ini -ialah Memory Collection yang menambahkan sedikit nostalgia pada hari anda. 

Menu yang diperluas kini membolehkan anda dengan cepat memeriksa semua perincian dan maklumat Memory Collection terpilih dalam Google Photos

Reka bentuk sebelumnya hanya menawarkan menu pendek yang merangkumi:
  • View all photos from this day
  • Order photo prints
  • Order canvas print
  • Memories settings
Menu mini lama itu akan muncul sebagai pop-up kecil, tetapi tidak mempunyai maklumat sebenar mengenai gambar yang dipilih untuk  hari tertentu - termasuk data lokasi GPS, atau tetapan telefon pintar dan kamera yang digunakan.
gambar

Sekiranya anda telah mengambil ribuan gambar selama bertahun-tahun - dan siapa yang belum? - dan menginginkan perincian yang lebih jelas mengenai beberapa foto kegemaran anda, menu Memories yang diperluas ini di dalam Foto Google adalah perubahan yang bagus yang jauh lebih padat dengan aplikasi yang lain. 

https://9to5google.com/2021/08/11/google-photos-adds-expanded-info-menu-for-memories-collections/

............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo