NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kemenangan PH dalam PRU 14 mengaktifkan komunis dan menyuburkan perkauman?


🚩Tiada sebab yang kukuh membawa abu mayat Ching Peng ke Malaysia kerana ia hanya mencetuskan kontroversi yang tidak diperlukan di negara ini. Ia bukanlah isu abu kerana buat apa nak takutkan abu, tetapi ia adalah sikap patriotik dan cintakan negara.

🔥Kerajaan Malaysia tidak sepatutnya membenarkan abu dibawa ke negara ini kerana membenarkannya bagaikan suatu pengiktirafan kepada mereka yang telah menjadi musuh negara. Ching Peng merupakan musuh negara semasa hayatnya menerusi perjuangan komunis yang telah mengancam keselamatan negara. Tidak sedikit nyawa yang terkorban hasil dari perjuangannya.

‼Adakah wajar untuk abu mayatnya dibawa ke Malaysia sedangkan dia adalah musuh negara. Usaha membawa abu Ching Peng mungkin ada perancangan dan agenda pihak-pihak tertentu untuk menghidupkan isu perkauman di negara ini. Kejayaan dalam PRU14 telah pun memberikan roh kepada aliran komunis dan menghidupkan semangat perkauman di negara ini. Ini juga dapat dilihat dari pertemuan bekas ahli komunis di Kajang pada 1 Disember.

📌 Lajnah Penyelidikan
Dewan Ulama PAS Negeri Selangor
Minggu Ke1 Disember 2019

#himpunanulama #ulamaselangor #ulamapelapis #bahandakwah

https://www.facebook.com/462597187146367/posts/3334287243310666?sfns=mo

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo