NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Mohon Sharekan supaya Jenazah cepat di bawa pulang. Aamiin…Salam pada semua sahabat yang berada di Australia, Malaysia dan Warga Terengganu...Ingin kami maklumkan bahawa Puan Siti Patimah Bt Mohamad Nor yang berasal dari Besut, Terengganu telah menghembuskan nafasnya yang terakhir pada bulan yang Mulia ini, 11 June 2019 (7 Syawal) Jam 2.50 petang waktu Asar di Australia atau 5.50 petang waktu Malaysia. Al Fatihah…

Oleh kerana rindu seorang Ibu terhadap anaknya, Arwah telah datang ke Australia untuk Raya bersama anaknya di sana..Tanpa diduga, kehadiran Mama tercintanya ini adalah waktu terakhirnya bersama dengan anak lelakinya di sana. Semoga Arwah Mama ditempatkan dalam golongan orang yang beriman di sisi Allah S.W.T.

Menurut anaknya, Arwah yang sihat walafiat dan ingin mengerjakan solat asar di rumah anaknya di Melbourne dan telah meninggal dunia ketika mengerjakan solat asar. Allahuakbar!!!Mulia sungguh permergian mu..Sebelum pemergiannya, Arwah telah berpesan jika terjadi apa apa terhadap dirinya, jasad nye perlu di bawak balik ke halaman rumahnya dan mahu dikebumikan di kampung tercintanya.

Oleh yang demikian, kos untuk dibawa pulang ke Malaysia mencecah AUD 10,000 dollar atau bersamaan RM 31,000 (lebih kurang) dan keluarga ini giat mencari dana untuk menampung perbelanjaan ini. Setakat ini, lebih kurang AUD 2,500 dollar daripada keluarga sendiri telah di kumpul dan masih memerlukan baki untuk di hantar pulang.. Jika dikebumikan di sana sekalipun kos nya sama seperti di bawa pulang.

Jom kita sama sama membantu keluarga ini dan memudahkan urusannya untuk menghantar pulang jasad Mamanya ke Besut!!!


Mohon salurkan kepada anak anak mereka

Bank Malaysia
CIMB
Zarina Abdul Ghani
7602389664

Bank Oversea (Australia) Commonwealth Bank
Alif Abdul Ghani
BSB: 063527
ACC: 10813363

Jika tak mampu memberikan sumbangan, Mohon Sharekan dan war warkan. Sumbangan ikhlas anda sedikit banyak dapat mempercepatkan dan meringankan bebanan keluarga ini. Semoga Allah S.W.T sentiasa memberikan kita hidayah sepenuhnya.

#amalteam
#foodbrandingcharities

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo