NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kementerian Kesihatan Indonesia sahkan 7 kes aktif cacar monyet di Jakarta

Kementerian Kesihatan mengesahkan tujuh kes aktif cacar monyet di Jakarta. - Gambar hiasan JAKARTA - Kementerian Kesihatan mengesahkan tujuh kes aktif cacar monyet di Jakarta.

"Tujuh kes itu membabitkan penularan tempatan,” kata pegawai Teknikal bagi Transformasi Kesihatan kementerian, Dr Ngabila Salama, pada program bual bicara dalam talian pada Isnin, lapor ANTARA.

Beliau berkata, tujuh pesakit berusia antara 25 dan 35 tahun itu mengalami simtom ringan dan kini menjalani pengasingan di hospital.

"Kementerian Kesihatan dan pihak berkuasa di Jakarta sedang mengambil tindakan untuk mengesan dan mencegah wabak itu...,” katanya. - Bernama........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo