NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Zahid lantik Anne Ngasri sebagai timbalan pengerusi GiatMaraPETALING JAYA: Exco Wanita Umno Anne Ngasri dilantik sebagai Timbalan Pengerusi GiatMara oleh Timbalan Perdana Menteri Zahid Hamidi.

Pengerusinya Musa Sheikh Fadzir berkata pelantikan itu dibuat Zahid yang juga Menteri Kemajuan Desa Dan Wilayah kira-kira dua minggu lalu.


“Ini pelantikan menteri, mesti ada sesuatu keistimewaan apa-apa (pada dia), buat pilihan untuk lantik dia,” katanya kepada FMT mengulas pelantikan Anne yang popular dengan drama Cili Padi ketika zaman kanak-kanaknya.

Terdahulu Anne atau nama sebenarnya Naszriah Ngasri berkongsi berita beliau “menjadi sebahagian keluarga besar GiatMara’ di Instagram miliknya.


Selebriti itu turut dilihat menyerahkan skrol graduasi kepada graduan pada Majlis Konvensyen Graduasi Ke-36 GiatMara Zon Pantai Timur 2023.

“Alhamdulillah, menjadi sebahagian keluarga besar GiatMara Malaysia. Kenangan indah bersama melakar sejarah di Majlis Konvensyen Graduasi Ke-36 GiatMara Zon Pantai Timur 2023,” katanya.

Anne mula bergiat dalam politik sejak 2013 dan pernah menjadi exco Puteri Umno sebelum memenangi salah satu kerusi Wanita Umno pada pemilihan Umno, Mac lalu.

Beliau berkahwin dengan Mohd Sumali Reduan yang juga setiausaha kerja Umno.


Sumber I FMT Malaysia 

........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo