NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Setelah UMNO-DAP bercium mulut UMNO beri ‘taring’ pula kepada DAP di Negeri Sembilan


DAP menyifatkan kerjasama Pakatan Harapan (PH) dengan BN di Negeri Sembilan berjaya membantu calon parti itu menarik sokongan majoriti Melayu.

Setiausaha Agung DAP, Anthony Loke, berkata berbanding di negeri lain, PH-BN memenangi banyak kerusi di Negeri Sembilan dan ini akan memperkukuhkan lagi kerajaan perpaduan.

"Menampakkan kemenangan kita dengan BN menambah sokongan (untuk DAP). 


"Kita nampak dengan jelas ada kawasan di DUN Chennah dua penggal saya jadi Adun tak pernah menang tapi kali ini kita menang di PDM Kampung Chennah yang ada ramai pengundi Melayu dan pengundi orang Asli.

Di Chennah walaupun Melayu ada 46.3% tetapi calon Melayu boleh kalah di Chennah kerana pengkhinatan orang UMNO dengan memberikan sokongan kepada DAP.

DAP bertanding 11 kerusi di N9 dan DAP menang kesemua 11 kerusi. DAP tak banyak berkempen kerana yang bekerja kuat untuk kempen ini adalah jentera UMNO. Kita tak pernah dengar ucapan pimpinan DAP untuk mengundi UMNO tetapi kita lihat ramai pimpinan UMNO memaksa ahli-ahlinya untuk mengundi DAP.

Jangan hairan selepas 10 tahun datang orang Melayu akan merempet di negaranya sendiri kerana kebodohan ahli UMNO yang membiarkan pimpinan UMNO 'melembu'kan mereka.


NASIR RAMLEE
Penulis Bebas


........
Komen: UMNO menjadi bangang


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

( Hide )
 1. Simon Low Kok Meng ialah Datuk Yip Kum Fook adik ipar dan CID, kerana membawa maklumat berita kepada keluarga datuk Yip, kena berhati-hati dengan mereka, selalu mendatangkan masalah kepada orang kepong dan Taman Desa Jaya, Kepong, sekarang ramai yang tahu tentang apa yang mereka lakukan

  Semua perkara yang mereka lakukan seperti membakar Kuil Hindu (Taman Daya) dan mengeluarkan sami-sami Buddha dari Samnak Sambodhi atau kuil Buddha di Taman Desa jaya, kepong...juga MCA runtuh kerana mereka juga, mereka mendapat kuasa untuk mendapatkan wang dan untuk mereka berniaga

  Cina, India, Melayu dan lain-lain perlu berhati-hati yang tinggal di Kepong, kerana golongan ini boleh melakukan sesuatu kepada semua orang. Datuk Yip Kum Fook ialah seorang peguam (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) No 2A & 2B, Tingkat 2, Jalan 53, Desa Jaya Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan... tetapi ada orang atau kawan-kawannya berkata, Datuk Yip Kum Fook bukan peguam sebenar, kerana Datuk Yip membeli sijil dari beberapa institut undang-undang di UK sahaja

  Kami berharap kini presiden Malaysia (Datuk Seri Anwar) akan menyemak Datuk Yip Kum Fook kerana banyak komen dan posting di internet, dan ramai orang mengesyaki melakukan projek haram dan kesilapan undang-undang di Malaysia

  Perkongsian dan siaran oleh Encik Chong dan keluarga, Kepong

  ReplyDelete

© all rights reserved
made with by templateszoo