NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Rafi Awang Kechik bodoh dia ingat banjir kena penyokong PN aje ke?


Pemimpin UMNO di Kelantan, berhenti bantu orang Kelantan masa banjir – Rafi Awang Kechik

Seorang veteran UMNO, Rafi Awang Kechik meminta pemimpin UMNO Kelantan supaya berhenti seketika untuk tunjuk baik, tunjuk cakna kpd rakyat.

Katanya, berpuluh tahun dah berkongsi segala duka lara dan masalah kehidupan rakyat. Rakyat Kelantan langsung tidak menghargainya, malah tidak pula berterima kasih.

“Biarkan anak-anak dan menantu mereka yng ada di KL atau di luar Kelantan bantu mereka. Kita jaga kita sahaja (ahli UMNO) .Tak payah tunjuk baiklah.

“Serahkan sahaja kpd pemimpin PAS dan PN yang mereka pilih untuk selesai dan bantu mereka. Berbudi biar pada yg tahu menghargai,” katanya menerusi kiriman Facebooknya sebentar tadi.


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo