NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Pelantikan PM10 - Anwar Titah Anwar Cerita Penuh

 


1. habis masa ditentukan Agung, anwar x dpt kumpul majority mintak tangguh.
2. bila Agung titah semua 30MP umno menghadap, Zahid inkar dan dtg seorang sbgi wakil semua MP tersebut, sedangkan bukan semua rakyat mengundi zahid, kita undi wakil2 rakyat. setiap suara wakil2 tersebut penting, tak boleh diserong oleh Zahid.
3. Penipuan Zahid menyebabkan Anwar berjaya angkat sumpah.
4. Setelah Anwar angkat sumpan . dimana confirm dah jadi PM, mulai tarik sokongan sikit demi sedikit sehingga sekarang... bila kuasa PM dah ada ditangan, maka banyaklah janji boleh ditabur... kini mmg dia sudah ada majority bukan semasa angkat sumpah.

kini kerjaan yg terbina adalah kerjaan minority gabungan yg tak diundi oleh majority org melayu. yg berkuasa dalam parti gabungan tersebut adalah kaum minority.. hanya Allah yg mampu melindungi org melayu dan islam semoga kita terpelihara dan semoga negara kita tidak dirosakkan...........
Komen: ....................oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo