NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Ustaz Dusuki sangkal kenyataan Nik Omar bawa legasi pemikiran Tok Guru


Tidak betul kenyataan ini,

1) Allahyarham Tuan Guru Nik Abd Aziz tidak berjuang untuk menaikkan individu, seperti ingin menjadikan Dato Sri Anwar Ibrahim tetapi perjuangan yang di bawa oleh Tuan Guru Nik Abd Aziz untuk menaikkan Islam dan di laksanakan Islam di muka bumi ini

2) Allahyarham Meninggal dunia dalam Jemaah Islam PAS istiqamah dgn Islam s panjang hayat, saat itu dah ada PKR, dan ada PASMA mewakili PAN, Allahyarham tidak berpaling tumit dgn Islam!!!

3) Jika Islam berdaulat di Malaysia, segala masalah rasuah, kebobrokan ekonomi, masalah sosial dan seumpamanya ان شاء الله‎ dapat di selesaikan mengikut acuan yang telah di tunjukkan oleh Rasulullah, bukan Anwar Ibrahim!!!

4) Berbelit molek jalan yang di pilih oleh hamba Allah ini!!!!............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo