NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Tiada maaf! Pesuruhjaya PAS Perak memang terbukti Anwar berkait LGBT


BAGAN SERAI:
Pesuruhjaya PAS Perak Razman Zakaria tidak akan tunduk terhadap tuntutan maaf dan ganti rugi oleh Anwar Ibrahim berhubung kenyataannya mengaitkan ketua pembangkang itu mempromosikan agenda lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT).

“Memohon maaf bererti membenarkan kemungkaran politik ini tidak dicegah. Ugutan saman Anwar tidak menggoyahkan pendirian saya kerana nilai perjuangan mempertahankan keaslian Islam, moral dan akhlak serta nasib generasi akan datang lebih utama,” katanya pada sidang media.

Beliau yakin tidak memfitnah Anwar dan kenyataannya dibuat berdasarkan agenda songsang yang terserlah dalam pemerintahan 22 bulan Pakatan Harapan (PH).

“Satu bahaya besar kepada negara (jika) membiarkan rakyat ditipu serta menyerahkan kepimpinan negara kepada Anwar sebagai perdana menteri, apatah lagi beliau merupakan seorang banduan,” katanya.

Baru-baru ini, Razman dikecam pemimpin PH selepas didakwa menuduh Anwar mempromosikan agenda LGBT, komunis dan membenarkan perkahwinan sejenis, sekiranya gabungan itu berkuasa.

Anwar kemudiannya menghantar surat tuntutan kepada Razman pada 8 Nov lalu, dengan menyifatkan kenyataan pemimpin PAS itu memfitnah serta menuntut ganti rugi RM5 juta dan memohon maaf secara terbuka dalam tempoh tujuh hari.

Ditanya sama ada beliau sedia berdebat dengan Anwar berhubung perkara berbangkit, Razman berkata, beliau bersedia pada bila-bila masa.

“Bila-bila saja tak ada masalah, dengar dia ada di sini (Bagan Serai) dan jika dia ‘call’ pakteh (merujuk dirinya) untuk berjumpa, jom pakteh pun ada nak tanya beberapa perkara dekat dia, betulkah dia meliwat.”............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo