NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PN selesai isu pembentukan kerajaan secepat mungkin 


PETALING JAYA:
Perikatan Nasional (PN) akan menyelesaikan isu pembentukan kerajaan secepat mungkin, selewat-lewatnya petang ini. 

Pengerusinya, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, ini kerana pihaknya sedia menimbangkan mana-mana parti politik yang bersedia menerima dasar dan polisi yang diketuai PN. 

“Kita ada terima surat daripada pihak Istana Negara, kandungannya saya tak payah sebutkan yang telah pun memberi kepada kita perkara-perkara yang kita perlu sempurnakan mengikut kehendak Yang di-Pertuan Agong. 

“Perkara ini memerlukan kita mengambil langkah secepat mungkin, bermakna sebahagian daripada perbincangann perlu dilakukan pada esok hari (dan) diharap dapat dilaksanakan petang esok, Insya Allah,” katanya dalam sidang akhbar di Shah Alam, awal pagi ini. 

Terdahulu, PN mendakwa pihaknya sudah berjaya membentuk kerajaan pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15). – UTUSAN
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo