NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Persatuan Ulama Sedunia tahu tak janji hari ini menang esok harga minyak turun?Kawan saya hantar whatsapps tunjukkan satu petikan yang diterjehmahkan kepada Bahasa Melayu iaitu Ucapan tahniah daripada Kesatuan Ulama Sedunia sempena pelantikan Anwar sebagai perdana menteri Malaysia ke-10.

Dia seolah-olah minta komen saya.

Saya jawab ringkas sahaja "Awak ingat Presiden Kesatuan Ulama Sedunia tahu ke hari ini saya menang esok harga minyak turun. Rakyat aje tahu"Whatsapp kawan saya

Bagi saya biasalah pemimpin dunia akan mengucapkan tahniah. Malah musuh politik akan mengucap tahniah. Itu normal. Yang tak normal hanya mereka membesarkan perkara ini bagi nak menunjukkan diri kita hebat. Jawab telefon atas pentas orang ramai nak tunjuk kita berhubung dengan banyak orang.

Kalau Nik Omar Nik Aziz itu ada mendalami ilmu agama baca sejarah nabi dan para sahabat dia akan lihat bagaimana sifat para sahabat akan menyembunyikan kemashyuran diri. Para pemimpin zaman Rasullah s.a.w. atau selepas itu ramai yang tidak menunjukkan kehebatannya walaupun mereka adalah orang yang terkenal. Sifat ini sangat bercanggah dengan Anwar Ibrahim. Adakah Nik Omar Nik Aziz tidak memahami.

Satu lagi nak tanya, kalau Kesatuan Ulama Sedunia tahu Anwar ni suka tabur janji palsu, agaknya apa rekasi mereka. Saya tak nak buat justifikasi... anda boleh fikir sendiri.

Rakyat mampu menilai

Nak tahu hebat tak Anwar ini lihat tempat dia bertanding. Anwar yang juga Presiden PKR meraih 49,625 undi manakala Ahmad Faizal dari Perikatan Nasional (PN) pula meraih undi 45,889.

Agaknya kalau letak Presiden PAS di situ, lawan Anwar pembaca boleh agak siapa akan menang.

46k rakyat tak suka Anwar.  Adakah dengan ucapan tahniah daripada Kesatuan Ulama Sedunia boleh menutupi kebencian penipuan daj suka rakyat dengan Anwar Ibrahim 46k ini?

Jadi hentilah mainan manipulasi dan penipuan sebegini. Pergi keluar negara bergambar dengan pemimpin negara kemudian buat 'caption' kononnya itu dan kononnya ini. Orang bodoh aje akan terperdaya.

NASIR RAMLEE

........
Komen: PH kencing Anwar lagi kuat kencing
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...


( Hide )
 1. Mereka pun tahu bahawa janji turunkan harga minyak adalah janji pada PRU13 dengan kadar harga waktu itu dan Pas pun bersama dalam Pakatan Rakyat yang menjanjikan perkara yang sama ..

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 11. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 12. С днем бракосочетания, кольца картинки https://cojo.ru/pozdravleniya/s-dnem-brakosochetaniya-koltsa-19-foto/

  ReplyDelete
 13. День рождения картинки красивые прикольные HD https://cojo.ru/kartinki/den-rozhdeniya-kartinki-krasivye-prikolnye-62-foto/

  ReplyDelete

© all rights reserved
made with by templateszoo