NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Laman editormalaysia.com buat kerja bodoh


Pertama nak sampai kepada yang jadi tukang post di laman  editormalaysia.com  si Kamarool Haidi. Kalau engkau nak buat surat pembaca sendiri kononnya adalah tulisan ahli PAS yang tak puas hati, pertama engkau kena ada maklumat yang tepat.

Engkau nak menyamar pun biarlah macam betul itu adalah tulisan daripada Ahli PAS.

Pertama engkau menulis tu engkau dah salah maklumat PAS memang 49 kerusi, sedangkan ahli PAS tahu PAS hanya memang 43 kerusi aje.

Nak guna ana enta, engkau ingat semua ahli PAS ana enta ke? Engkau ingat semua orang pakai Tok Guru ke? Ramai ahli PAS sekadar panggil Ayah Chik aje.

Engkau tu TOTOK BIRU nak marah kepada BERSATU pun tak payahlah jadi batu api. Allah marah buat macam tu. Pemimpin engkau nama Allah dalam sumpuh dipermainkan kononnya Wallahi tak sokong Anwar. Engkau semua dah kena kencing teruk pun masih mahu diperbodohkan oleh UMNO untuk rosakkan orang Melayu Islam.

Berapa duit DAP bagi kepada engkau sanggup khianat Melayu Islam?

“Katakanlah: Allah lebih cepat pembalasannya (atas tipu daya itu). Sesungguhnya malaikat Kami menuliskan tipu dayamu.” (QS. Yunus [10]: 21)

Jadi lah buat kerja bodoh

NASIR RAMLEE........
Komen: ........
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo