NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Jangan pakai pakaian ada logo parti


SIMPANG RENGGAM -
Pegawai Pengurus Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) Simpang Renggam, Abdul Hakim Abd Manap mengingatkan kepada semua pengundi untuk tidak memakai pakaian yang mempunyai logo mana-mana parti ketika hadir untuk mengundi pada Sabtu.

Beliau berkata, sekiranya dikesan ada pengundi yang berpakaian demikian, individu tersebut tidak dibenarkan masuk ke pusat mengundi oleh petugas SPR, selain dikehendaki pulang untuk menukar pakaian.

Jelasnya, apa yang perlu dibawa oleh setiap pengundi hanyalah kad pengenalan masing-masing, selain terlebih dahulu mendapatkan maklumat nombor saluran mengundi.

"Jika mengikut ramalan kaji cuaca, di selatan Semenanjung akan berlaku hujan hingga lewat petang.

"Oleh yang demikian dinasihatkan semua pengundi keluar awal ke pusat mengundi," katanya kepada pemberita selepas proses semakan isi peti undi untuk Parlimen Simpang Renggam di Dewan Muafakat, Kompleks Pentadbiran Majlis Daerah Simpang Renggam di Kluang.
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo