NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Ahmad Zahid perlu letak jawatan – Onn


JOHOR BAHRU:
Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Zahid Hamidi diminta meletak jawatan segera ekoran kekalahan teruk Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Pengarah Operasi BN Johor, Datuk Onn Hafiz Ghazi berkata, Ahmad Zahid perlu berbuat demikian berikutan keputusan yang mengecewakan menimpa parti itu.

Beliau berkata, usaha memulih dan memperbaiki UMNO perlu bermula sekarang dan sekiranya gagal berbuat demikian, parti iti tidak akan memenangi satu kerusi pun pada masa akan datang.

“Oleh itu, dengan rasa penuh hormat dan takzim, saya memohon supaya Presiden UMNO, Datuk Seri Dr, Zahid Hamidi meletak jawatan sebagai presiden pada kadar yang segera, sebagaimana Datuk Seri Najib Razak telah berjiwa besar dengan meletak jawatan sebagai Presiden pada 2018.

“Insya-Allah, tindakan berjiwa besar ini akan membantu kita mengambil langkah pertama untuk memulih dan menguatkan kembali parti UMNO yang kita semua cintai ini. Segala pengorbanan mereka akan dihargai dan Insya-Allah, perjuangan ini akan diteruskan. Semoga Allah SWT merestui dan merahmati perjuangan serta pengorbanan kita semua,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.  – UTUSAN
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo