NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Ibrahimovic habis RM9.3 juta rai hari lahir

Ibrahimovic berkongsi foto ng menunjukkan bahagian depan salah satu kereta serta bahagian belakang kereta kedua yang dibelinya. - Foto Instagram iamzlatanibrahimovic

MILAN: Zlatan Ibrahimovic yang kini beraksi bersama AC Milan dalam Serie A Itali, mencecah usia 41 tahun Isnin lalu dan meraikannya dengan cara tersendiri.

Ketika dia mengumumkannya dalam media sosial, warga Sweden itu membelikan dirinya hadiah dua kereta mewah yang bernilai lebih AS$2 juta (kira-kira RM9.3 juta).

Dalam kedua-dua akaun Twitter dan Instagramnya, penyerang itu berkongsi foto yang menunjukkan bahagian depan salah satu kenderaannya serta bahagian belakang kenderaan kedua.

Ia disatukan seolah-olah ia satu kereta dan menunjukkan apa yang dilakukannya ketika dia masih menjalani pemulihan diri daripada kecederaan.

............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo