NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kes SRC: Najib lafaz sumpah mubahalah di Masjid Kampung Baru

Najib membacakan teks sumpah selepas selesai solat hajat dan doa munajat bersama jemaah masjid berkenaan. - Gambar/ Astro AWANI

KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak melafazkan sumpah mubahalah di Masjid Kampung Baru di sini pada Ahad malam.
Najib membacakan teks sumpah berkenaan selepas selesai solat hajat dan doa munajat bersama jemaah masjid menjelang prosiding rayuan akhir kes beliau di Mahkamah Persekutuan, Selasa ini.
Antara pemimpin UMNO yang dilihat hadir ialah Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan dan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kelantan, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub.
BERITA LANJUT MENYUSUL 

Sumber | Astro Awani


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo