NOTIS:

Belum ada lagi....

Kaodim berhenti beroperasi 1 Julai 2022

0

Kaodim yang menawarkan carian perkhidmatan tukang paip, pembantu rumah, penyelenggaraan pendingin hawa dan banyak lagi mengumumkan penutupan operasi mereka bermula 1 Julai ini. Ini mengakibatkan operasi mereka di Malaysia, Singapura, Indonesia dan Filipina.


Dalam nota yang dikongsi oleh pengasas syarikat Choong Fui Yu, operasi terpaksa dihentikan kerana impak pandemik selama lebih dua tahun. Peningkatan kos, kekurangan tenaga kerja dan gangguan operasi akibat pandemik menyebabkan jumlah pelanggan berkurangan yang menjurus kepada syarikat menanggung kerugian. 

Selepas 30 Jun 2022, semua akaun dan data akan dipadamkan, dan bagi tempahan perkhidmatan yang telah dilakukan untuk tarikh selepas itu, pengguna perlu melakukan bayaran secara tunai terus kepada penyedia perkhidmatan.Sumber | Amanz

 ............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo