NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Apple bakal lancarkan pengecas 35W dengan Dwi-Port USB-C


Apple selama ini hanya mengeluarkan pengecas dengan hanya satu sambungan wayar sahaja. Tetapi menurut laporan 9to5Mac, mereka kelak akan melancarkan pengecas 35W dengan dua port USB-C. Dokumen sokongan untuk pengecas yang belum dilancarkan ini telah diterbitkan oleh Apple tetapi kemudiannya ditarik.

Dengan pengecas 35W ini, pemilik boleh menggunakan sebuah MagSafe Duo dan pengecas USB-C biasa secara terus. Seperti kesemua aksesori pengecas Apple sebelum ini, ia menggunakan protokol pegecasan USB PD. Tidak diketahui lagi sama ada teknologi GaN digunakan seperti beberapa ura-ura yang didengari sebelum ini.

Sumber | Amanz............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo