NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

WhatsApp bakal tawarkan ciri baru, "Admin" boleh padam mesej ahli di dalam WhatsApp GroupsWhatsApp kini dilihat akan menawarkan salah satu ciri yang dinantikan ramai pentadbir WhatsApp Group, iaitu kebolehan untuk memadam mesej yang dihantar oleh ahli dalam sesuatu WhatsApp Groups.

Dengan langkah ini, ia akan memudahkan pengurusan mesej yang dikongsi dalam sesuatu WhatsApp Group, dan elak sebarang mesej yang tidak diingini dikongsikan dalam tetingkap sembang berkumpulan.

Mesej yang dipadam juga akan dilabelkan sebagai telah dipadam oleh pentadbir kumpulan berkenaan.

Buat masa ini, menurut WABetaInfo, ia masih pada peringkat pembangunan dan dijangka akan diperkenalkan tidak lama lagi kepada semua.-AMANZ............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo