NOTIS:

Belum ada lagi....

Nilai Bitcoin menurun drastik dibawah RM200k

0

Bitcoin memperlihatkan penurunan harga kebelakangan ini, dan hari ini, nilai Bitcoin telah pun jatuh dibawah RM200k, selepas melangkaui angka berkenaan sejak beberapa bulan yang lepas.

Sebelum ini, Bitcoin telah mencapai nilai sehingga RM277k pada bulan November lepas, dan memperlihatkan penurunan harga sejak daripada itu. Untuk sekitar seminggu ia naik dan turun sekitar RM200k+, dan hari ini, akhirnya ia mencatatkan penurunan dibawah RM200k.

Selain Bitcoin, pelbagai kriptowang lain turut mencatatkan penurunan drastik. Pasaran keseluruhan kriptowang yang telah melangkaui $3 trilion sebelum ini, kini mencatatkan nilai sekitar $2.15 trilion pada hari ini. -AMANZ
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo