NOTIS:

Belum ada lagi....

Tempat duduk penonton runtuh ketika aksi Liga Belanda

0
The Hague: Tempat duduk penonton di NEC Nijmegen roboh selepas penyokong pasukan pelawat Vitesse Arnhem meraikan kemenangan 1-0, namun tiada kecederaan dilaporkan menurut media tempatan.

Bahagian bawah tempat duduk penonton runtuh selepas penyokong melompat serentak beberapa kali di hadapan pemain-pemain mereka sebaik sahaja wisel penamat dibunyikan


"Tiada kecederaan dilaporkan. Saya terkejut. Banyak perkara yang terlintas di fikiran saya," kata presiden Nijmegen Wilco van Schaik.

Datuk Bandar Hubert Bruls yang menghadiri perlawanan berkenaan turut terkejut dengan insiden yang berlaku.

"Mujur tiada yang cedera. Saya mahu siasatan dijalankan secepat mungkin," kata Bruls.

https://www.hmetro.com.my/arena/bola-sepak/2021/10/767432/tempat-duduk-penonton-runtuh-ketika-aksi-liga-belanda............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.


No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo