NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PBS kekal bersama mandat rakyat untuk GRSRπ—”π—žπ—¬π—”π—§ 𝗦𝗨𝗗𝗔𝗛 π—•π—˜π—₯𝗦𝗨𝗔π—₯𝗔 𝗗𝗔𝗑 𝗣𝗕𝗦 π—žπ—˜π—žπ—”π—Ÿ π—•π—˜π—₯𝗦𝗔𝗠𝗔 π—₯π—”π—žπ—¬π—”π—§
Dalam kemelut pelantikan calon Ketua Menteri belum diumumkan. Propaganda politik mulai tersebar, khabar angin pengkhianatan mula bertiup dan PBS sekali lagi dijadikan sasaran bicara dan fitnah.

Mainan politik kotor oleh parti lawan yang pada masa kempen kononnya mengamalkan nilai prinsip dan maruah, nilai kesatuan dan integriti - kini berubah wajah, berubah rupa. Mereka yang kononnya parti tempatan lebih baik dari parti Malaya tapi sebenarnya bertopengkan musang.

Kerana mahukan jawatan dan kuasa, parti kapal ini mula menghubungi YB YB PBS untuk membeli kerusi. Mereka sanggup menawar duit dan jawatan untuk YB YB PBS.

Sedarlah wahai WarisanPlus, PBS bukan parti yang baru dibina kelmarin, PBS bukan parti yang murahan dan tidak berwibawa. PBS terbentuk dari rakyat, oleh rakyat dan bagi rakyat. PBS pernah dianiaya, difitnah dan dicaci, tapi PBS kekal berdiri untuk rakyat. PBS berpegang pada prinsip dan maruah, PBS akan kekal bersama Gabungan Rakyat Sabah (GRS).

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo